Tag Archive | "Andon Zako"

Projektbuxheti për vitin 2011 hartohet me qytetarë

Komuna e Prishtinës, nesër më 20 korrik, në orën 17:30, në ambientet e shkollës fillorë “Asim Vokshi”, në lagjen “Kodra e Trimave”, organizon debat publik me qytetarët e lagjeve “Kodra e Trimave” dhe “Besiana”, ku do të debatohet Planifikimi i buxhetit për vitin 2011.

Po nesër, në orën 19:30, në objektin e shkollës fillore “Andon Zako Çajupi”, në fshatin Bardhosh, fillon debati i njëjtë me qytetarët e fshatrave: Bardhosh, Besi, Prugovc, Vranidoll, Barilevë, Lebanë, Trudë, Milevc, Bërrnicë, Sharban, Siqevë dhe Rimanishtë.

Ftohen qytetarët e këtyre pjesëve të qytetit, të jenë pjesëmarrës në këto debate, dhe të japin kontributin e tyre që në planifikimin e buxhetit për vitin 2011, të përfshihen sa më shumë projekte publike në interes të përgjithshëm.

Incoming search terms:

Posted in Prishtina, PrishtineComments (0)

Rent A Car Prishtina

rent a car prishtina

Prishtina Kamera Live