Tag Archive | "Bulevardit Bill Klinton"

Mbyllet rruga e Bulevardit Bill Klinton

Këtë vendim e mori sot, kryetari i Komunës së Prishtinë, Isa Mustafa, pasi zhvilloi një takim me përfaqësuesit e kompanive që janë duke i kryer punimet në zgjerimin e Bulevardit, ndërtimin e nënkalimit dhe të Policisë së Kosovës.

Mbyllja e pjesshme e Bulevardit “Bill Klinton”, bëhet për të krijuar kushte optimale për dislokimin e infrastrukturës nëntokësore dhe për sigurinë e qytetarëve , pasi që gërmimet e dheut për ndërtimin e nënkalimit janë në kuotën nëntë (9) metra, dhe sipas eksperteve të ndërtimit të ulët mund të vije deri te shembja e shirit të rrugës ku aktualisht është duke u zhvilluar trafiku.

Komunikacioni do të orientohet: Automjetet që hyjnë nga magjistralja e Mitrovicës do të drejton në rrugën “Ahmet Krasniqi” në lagjen “Arbëria”, ndërsa automjetet që hynë në qytet nga drejtimi i Fushë-Kosovës, do të orientohen në rrugën “Tirana” dhe “Robert Dol”, dhe në lagjen “Dardania” në rrugët “Idriz Gjilani” dhe “Iljaz Kodra”.

Për rregullimin e komunikacionit do të përkujdes Policia e Trafikut e regjionit të Prishtinës dhe Drejtoria e Shërbimeve Publike, Mbrojtjes dhe Shpëtimit.

Kompanitë ndërtimore në zgjerimin e Bulevardit “Bill Klinton” dhe të nënkalimit, do të kenë leje nga komuna për të punuar në dy , me qëllim që ky projekt të përfundojë sipas dinamikës së paraparë.

Udhëheqja e Komunës së Prishtinës, kërkon mirëkuptim nga qytetarët, deri në përfundim të këtij projekti, projekt i cili është në interes të vet qytetarëve dhe të kryeqytetit.

Incoming search terms:

Posted in Prishtina, PrishtineComments (0)

Rent A Car Prishtina

rent a car prishtina

Prishtina Kamera Live