Tag Archive | "Diskutim Publik"

Hapet diskutimi për Pejton

Komuna e Prishtinës- Drejtoria për Urbanizëm, Ndërtim dhe Mbrojtje të Mjedisit, nesër (e mërkurën) më 21 korrik, organizon Diskutim Publik për Planin rregullues për lagjen “Qyteza Pejton”.
Diskutimi publik për lagjen “Qyteza Pejton” mbahet në sallën e madhe në objektin e ri të komunës në lagjen “Arbëria”, duke filluar në orën 11:00.

Ky projektplan do të jetë në diskutim publik nga data 21 korrik deri më 20 gusht të këtij viti.

Ftohen qytetarët e kësaj lagjeje dhe qytetarët tjerë të interesuar që të marrin pjesë në diskutimin publik për Planin rregullues të lagjes “Qyteza Pejton”.

Incoming search terms:

Posted in Prishtina, PrishtineComments (0)

Rent A Car Prishtina

rent a car prishtina

Prishtina Kamera Live