Tag Archive | "Shefqet Sylejmani"

Miratohet raporti gjashtëmujor për situatën e

Lidhur me Raportin  gjashtëmujor për situatën ekonomiko-financiare dhe zbatimin e planeve investuese të Komunës, diskutuan kryetarët e grupeve parlamentare, të cilët e vlerësuan lartë atë.

“Raporti  për këtë gjashtëmujorësh përfshin të dhëna të cilat dëshmojnë për një menaxhim të mirë të parasë publike  ”, tha Feim Salihu, shef i grupit parlamentar të LDK-së

Edhe Shemsi Veseli, shef i grupit parlamentar të PDK-së ka vlerësuar lartë këtë raport. “Nga aspekti i përgatitjes dhe përmbajtjes raporti është më i miri deri më tani. Kemi disa vërejtje për çështje të caktuara, por në përgjithësi është raport i mirë”, ka thënë Veseli “

Të njëjtit mendim ka qen edhe Shefqet Sylejmani, shef i grupit parlamentar të AAK-së, duke shtuar se “raporti është i shkëlqyeshëm”.

Ndërsa Shefki Gashi, shef i grupit parlamentar të LDD-së, ka pasur vërejtje tek numri i madh i familjeve me asistencë sociale, mos-punësimi në kompanitë e mëdha publike, si PTK, Aeroport e KEK të qytetarëve të Prishtinës, edhe pse për vetë raportin ka thënë se është i mirë.

Raportin gjashtëmujor për situatën ekonomiko-financiare dhe zbatimin e planeve investuese të Komunës e ka vlerësuar të mirë edhe Amir Ahmeti, shef i grupit parlamentar të PD-së

Ndërkaq,  Sadri Ramabja, këshilltarë i PSDK-së, ka paraqitur vërejtjet e veta lidhur me raportin.

Në lidhje me këtë raport, ka folur edhe Kryetari i Prishtinës, Isa Mustafa, i cili për këtë raport falënderoi të gjithë, edhe ata që e kritikuan. “Ky raport nuk është veç i imi e i ekipit tim të punës. Ky raport, dhe sukseset që janë përmbledhur në të janë sukses i punës së përbashkët edhe me këshilltarët komunal, qytetarët dhe bashkëpunëtorët tanë” tha Mustafa.

Raporti gjashtëmujor për situatën ekonomiko-financiare dhe zbatimin e planeve investuese të Komunës është miratuar unanimisht nga këshilltarët komunal.

Më pas këshilltarët e Kuvendit të Komunës së Prishtinës, miratuan Propozimrregullorja për dhënien e banesave të Komunës së Prishtinës në shfrytëzim me qira për rastet me përkujdesje sociale; Propozimvendimi për caktimin e lokacionit për ndërtimin e një shkolle fillore te ish – Fabrika e Tjegullave; Propozimvendimi për dhënien e lokacionit në shfrytëzim të përkohshëm Ambasadës  çeke; Propozimvendimi për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit për caktimin e lokacionit për ndërtimin e objektit për rastet me përkujdesje sociale në Fushën e Pajtimit, si dhe Porpozimvendimi për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit për shpalljen e pjesës së ngastrës kadastrore nr. 823/1, Zona kadastr. Matiçan, e evidencuar ne fletën poseduese 389, tokë me interes të përgjithshëm.

Nga drejtori i Drejtorisë për Arsim, Remzi Salihu, këshilltarët e Kuvendit të Komunës së Prishtinës, u informuan për përfundimin e vitit mësimor në shkollat e mesme të Prishtinës.

Incoming search terms:

Posted in Prishtina, PrishtineComments (0)

Rent A Car Prishtina

rent a car prishtina

Prishtina Kamera Live