Tag Archive | "Vlora Dumoshi"

Bibloteka e Prishtines

Kryetari Mustafa  ka vlerësuar  këtë projekt  me rëndësi të madhe për fushën e kulturës dhe atë arsimore të kryeqytetit.  “ Është fjala për investim të rëndësishëm kulturor që po fillojmë sivjet. Do të ketë tri salla të leximit përpos hapësirës për libra dhe tekste tjera, do të ketë një sallë të kongreseve, ndërtimi është paraparë të kryhet brenda 190 ditësh, që i bie rreth 6 muaj e gjysmë”, ka thënë kryetari Mustafa

Ndërkaq, drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport, Vlora Dumoshi theksoi se objekti që do të ndërtohet do të jetë modern dhe do të ofrojë hapësira të mjaftueshme për lexim.

Kjo bibliotekë do të ketë një hapësirë prej 5 mijë metrave katror, ndërtimi i saj komunës së Prishtinës do t’i kushtoj 1 milion e 500 e 2 mijë euro.

Incoming search terms:

Posted in Prishtina, PrishtineComments (0)

Rent A Car Prishtina

rent a car prishtina

Prishtina Kamera Live